Андрю Гарфийлд се връща в костюма на Спайдърмен

18:20, 06 сеп 18 / Любопитно 25 1440 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В навечерието на премиерата на „Венъм“ с участието на Том Харди под продуцентството на Sony, фенове вече залагат, че ще видят отново Андрю Гарфийлд като Спайдърмен на голям екран.

Причината – същата компания реализира и филмите под щампата на The Amazing Spiderman, в които дебютира звездата от „Възражение по съвест“. Самият той има договор със Sony за ролята на супергероя до 2020 г. „Венъм“, логично, се фокусира върху един от най-популярните злодеи около Човека-паяк, а предвид, че продуцентите се опитват да заформят своя собствена вселена, подобна на тази на Marvel, то участието на Гарфийлд изглежда по-вероятно от всякога.

Самият актьор не е изявявал конкретно желание да изгрее отново в трикото на Спайдърмен. Предвид договорните му отношения със Sony обаче може и да няма право на подобен избор. Според синопсиса за „Венъм“, действието във филма ще се развива в Сан Франсиско. Това означава, че супергероят, ако се появи изобщо в лентата, ще има единствено камео присъствие. Световната премиера на „Венъм“ е заложена за този октомври.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама