„Събуди се“ стартира с Лили Иванова

13:20, 07 сеп 18 / Култура 25 1566 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Уикенд блока „Събуди се“ се завръща в ефира на Нова тв за есенния сезон тази събота, а дебютът си ще отбележи със специален проект посветен на примата на родната естрада Лили Иванова.
Той ще се разгърне в рубриката на Ива Софиянска със заглавие „Да обичаш Лили“. Зрителите ще видят певицата през погледа на музикантите, за които най-голямото признание е да застанат до нея на сцената. Не само професионалният, но и личният им живот е белязан от безкомпромисните стандарти на изпълнителката на „Ветрове“. Веселин Веселинов–Еко ще сподели, че неговата майка се убеждава в музикалния му талант едва, след като започва да работи с примата. Беквокалистките от триото LaTiDa казват, че често получават от нея и модни съвети за перфектна визия. Водещата на „Говори с Ива“ разпитва още пианиста Оги Енев, цигуларя Орлин Цветанов, китариста Ангел Дюлгеров и барабаниста Росен Ватев.

Втората част на проекта ще бъде излъчен на 15 септември, когато за първи път тонрежисьорът Ангел Попов-Ачо ще разкрие подробности от 30-годишното си приятелство с Лили Иванова.

След като вчера водещата на неделното издание на „Събуди се“ Лора Крумова даде живот на второто си дете – Мина, предаването ще се довери на професионализма на Мира Иванова и за двата уикенд дни. Все още не е ясно дали Лора ще бърза да се върне в ефир.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама