Определиха постоянен арест за двама биячи от бургаския бар

16:25, 07 сеп 18 25 1431 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бургаският окръжен съд потвърди постоянния арест за двама от биячите в плажния бар "Сакса бийч" в Бургас на 29 август, пише ''24 часа''.

Въпреки жалбите Георги Карчев и Петър Ганев остават зад решетките, съобщиха от пресцентъра на съда.

Потвърдена бе по-леката мярка "домашен арест" за третия арестуван - Димитър Колев, който единствен е с чисто съдебно досие. Карчев и Ганев са криминално проявени, като първият бе разследван и осъден за участие в организирана престъпна група. Тримата бургазлии са с обвинения за хулиганство заради масовия бой в плажния бар, който върна мутренските временна от 90-те години.

Дни след инцидента от прокуратурата заявиха, че няма да толерира подобно поведение. Бургаският кмет Димитър Николов пък издаде заповед, с която се отнема разрешителното заведението да работи след полунощ.

Общо четирима души са привлечени като обвиняеми за масовия бой, но единият все още се издирва, самоличността му е установена. Кадри от сбиването обиколиха социалните мрежи и възмутиха обществото. Назначена е експертиза на видеозаписите, която трябва да докаже тяхната достоверност и участието на обвиняемите в боя.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама