Полицията откри агресивния шофьор, нападнал жена и болния й съпруг в Пловдив

10:15, 11 сеп 18 25 1047 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Полицията в Пловдив ще огласи подробности за инцидент, при който шофьор нападна двама съпрузи след серия от засичания на пътя. Случаят е от сряда - 5 септември. 

47-годишният мъж бил в линейка след изкаран преди дни инсулт, затова го превозвали от Велинград до болница в Пловдив. С колата си след линейката пътувала съпругата на болния. На няколко пъти обаче шофьор на джип BMW с пловдивски регистрационен номер се опитал да засича движещите се в комплект автомобили. 

На кръстовището на Захарна фабрика джипът застанал между линейката и семейния автомобил. Съпругата на болния мъж опитала да се пререди пред джипа, но това ядосало шофьора му. Той я засякъл, след това излязъл от джипа и ударил жената с юмрук. От прозореца на линейката болният мъж видял проявената агресия. Въпреки слабото си физическо състояние, той успял да отвори вратата на линейката в опит да защити съпругата си. Но шофьорът на BMW-то нападнал и него. 

От шока болният мъж припада, жената е с комоцио, а биячът напуска мястото на инцидента.

Дъщерята на нападнатото семейство Силвия Панова огласи инцидента в социалната мрежа Facebook с призив да бъде открит шофьорът на джипа.

Нападателят вече е идентифициран, а полицията е снела показания от него. Повече информация ще огласи лично директорът на Областната дирекция на МВР в Пловдив старши комисар Атанас Илков, предаде БНР.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама