Лени Кравиц се завръща с голям концерт на 4 май

17:20, 12 сеп 18 / Култура 25 1234 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

11 години по-късно и с 4 „Грамита“ в джоба Лени Кравиц се завръща в България, за да разгърне потенциала на новия си албум Raise Vibration в столичната зала „Арена Армеец“ на 4 май 2019 г.

Датата в София от световната обиколка е една от първите за Европа. Преди нас, рок идолът ще излезе само пред словенска публика. А билетите влизат в продажба на 19 септември и ще са на цени между 60 и 140 лв.

Определян като един от най-успешните музиканти на нашето време Кравиц има зашеметяваща кариера, която продължава вече над 25 години. Вдъхновен от соул, рок и фънк звученето на 60-те и 70-те години, музикантът, композитор и продуцент поставя рекорд за най-много спечелени награди „Грами“ в категория „Най-добро мъжко вокално рок изпълнение“.

От издаването на първия албум на „Let Love Rule“ през 1989 г. до днес има над 40 милиона продажби по целия свят. Работил е с Мадона, Aerosmith, Принс, Дейвид Боуи и Мик Джагър както и с Джей Зи, Авици, Алиша Кийс.

На 7 септември 2018 на пазара излезе единадесетия студиен албум на американската суперзвезда – Raise Vibration, в който Kravitz остава верен на стила си, а звученето на албума е изключително характерно. Той самият казва: „Искам да предам своето послание за единност. Още от Let Love Rule до Raise Vibration искам музиката да мотивира и вдъхновява!“

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама