Четиримата загинали на пътя Плевен- Русе са футболисти, връщали се от мач (ОБНОВЕНА)

10:56, 13 сеп 18 25 3259 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Четирима младежи са загинали при катастрофа между лек автомобил и ТИР на пътя Плевен – Русе в района на свищовското село Горна Студена.

При инцидента, станал тази нощ, са загинали четирима младежи на възраст между 18 и 20 години. По първоначална информация, причина за катастрофата е неспазване на знак "Стоп" от водача на лекия автомобил.

Вследствие на удара колата била смачкана до неузнаваемост, заради което се наложило екипи на пожарната да я срежат, за да извадят жертвите. И четиримата младежи- Димитър Кушев, Георги Вълчев, Ивелин Ивов и Генчо Стефанов са футболисти на отбора в Павликени. Заради тежкия инцидент движението в района часове наред беше затруднено. 

Трима от тях са загинали на място, а четвъртият е починал на път за плевенската болница.

Вчера "Павликени" игра мач за Купата на Аматьорската футболна лига в Козловец срещу местния „Земеделец-93“ и спечели с 3:1. Единия от головете вкарал именно Ивелин Ивов. Част от футболистите пътували за мача с колите си, четиримата са били в ''БМВ''-то на Ивелин.

"Потресен съм, просто не мога да говоря. Димитър Кушев беше с контузия и му казах да не идва за мача, но той реши да подкрепи момчетата. Четиримата останаха в Козловец след мача с намерение да се приберат по-късно", заяви треньорът на "Павликени" Димитър Тодоров пред Sport-vt.com.

Водачът на камиона е тестван за алкохол, пробата му е отрицателна.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама