Принцеса Юджени готви голяма сватба, дъщерята на Роби Уилямс стана шаферка

13:20, 14 сеп 18 / Любопитно 25 1392 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Сватбата на британската принцеса Юджени ще е с повече гости, отколкото на братовчед ѝ принц Хари.

Дъщерята на принц Андрю и Сара Фъргюсън е поканила повече хора, отколкото може да побере храмът "Сейнт Джордж" в замъка Уиндзор. Местата в кралския параклис са 800, а изпратените покани за церемонията са 850.

Принц Хари и Меган Маркъл поканиха за церемонията 600 души.

Списъкът с гостите на принцеса Юджени е не само по-дълъг, отколкото на принц Хари и Меган, но и с много повече знаменитости. Сред тях са Роби Уилямс и съпругата му Ейда с петгодишната им дъщеря, която ще е една от шаферките. Очаква се Ели Голдинг и Роби Уилямс да са сред изпълнителите.

Сватбата на принцеса Юджени на 12 октомври ще струва два милиона британски лири - много по-малко от огромната сума от 45 милиона лири, отделена за по-височайшия ѝ братовчед през май. Кралските особи обаче отново ще празнуват разточително.

Кралицата и принц Андрю ще са домакини на традиционна сватбена закуска. След церемонията в 11 ч., младоженците ще направят обиколка с карета, както принц Хари и Меган. Празненствата ще продължат през целия ден. Приемът вечерта ще е в резиденцията на принца на Йорк (бащата на младоженката) в парка Уиндзор. Към шампанското ще има тристепенно меню, осигурено от кетъринговата компания "Бентлис" срещу 100 000 британски лири. В програмата е и частен концерт, на който ще пеят Ели Голдинг и Роби Уилямс. Очаква се сред гостите да бъдат Джордж и Амал Клуни, и Дейвид и Виктория Бекъм.

Най-важните гости обаче ще са от кралското семейство. Ще присъства и принц Филип, въпреки старата му вражда с майката на булката. Той не иска да пропусне сватбата на принцеса Юджени, защото "я обожава абсолютно".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама