Преврат в Къщата на VIP Brother

18:40, 14 сеп 18 / Любопитно 25 1654 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

От няколко дни в Къщата на VIP Brother се говори за преврат. Идеолог е Ванко, който започна разговори първо с най-изявения съквартирант Кулагин, а зрителите ще видят как лошото момче на рап музиката приобщава към идеята и Петко и двамата силни мъже ще започнат да подготвят преврата.

Дали ще успеят и дали всички останали мъже ще са на тяхна страна, предстои да видим.

Първата седмична мисия е „Супер шоу Норландия“. Съквартирантите отново ще са разделни на мъже и жени и ще трябва да спечелят симпатиите не на Биг Брадър, а на зрителите и феновете във Фейсбук. Всеки отбор ще трябва да избере продуцент, който да определи програмата и ангажиментите на всеки един. Дали Мира Добрева, която е продуцент извън Къщата ще поведе жените или дамите имат друга идея и кой ще е мъжкият продуцент, остава да видим в 21:00 часа.

За разлика от повечето Съквартиранти, Розмари ще намери в лицето на Кулагин, човек, пред когото е готова да споделя лични истории. Има ли приятел красивата манекенка, а има ли човек до гримьора?

Какво точно си споделиха двамата на закуска и намери ли най-накрая близък човек в Къщата Кулагин? Всичко това само днес по NOVA.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама