Десислава Иванчева и заместничката й: Ние не сме корумпирани

10:49, 16 сеп 18 25 1281 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Ние не сме корумпирани и рано или късно ще докажем своята невинност.“
Това заявиха бившата кметица и зам-кметица на "Младост" Десислава Иванчева и Биляна Петрова пред bTV.
„Ако човек е гузен е по-тих от тревата, а ако е корумпиран не воюва с всички, не отстоява правата на хората! Бъдете сигурни, бъдете с нас, рано или късно ще докажем, че се прави“, заяви Иванчева.

Тя описва ареста като много по-тежък и по-вредящ, отколкото самият затвор.
"Чувстваме се дискриминирани. Има само един затвор за жени – в Сливен, което е вид дискриминация. Не може всички от цяла България да се събираме  на едно място, а мъжете да имат почти във всяка област затвор. Нямаме равен старт с г-н Дюлгеров, тъй като той е в София – там, където си живее, ще може по всяко време да си вижда защитниците, има право на отворен престой, комуникира, движи се, има час и половина повече престой навън, има топла вода, има осветление", посочи тя.

„Ние стоим на аварийно осветление. 23 часа стоим затворени на аварийно осветление, това е кошмар. Без възможност да се проветряват помещенията, без никакъв слънчев лъч, това просто е побъркващо. Ние нямаме топла вода. Аз трябва да се моля да ми се донесе една бутилка топла вода, за да мога да се измия и още не съм отстояла правото си да ми се донесе топла вода”, допълни Иванчева.

„Обстановката е като в концлагер!“, категорични са Петрова и Иванчева.

И двете с Биляна Петрова са категорични, че никога няма да се съгласят на споразумение. „Рано или късно нещата ще излязат и ние ще съдим тези, които в момента ни съдят“

Когато камерите спряха да работят, Биляна Петрова допълни, че на следващите съдебни заседания ще я видим с променен външен вид. Тя иска да отреже косата си и да я дари за благотворителна кауза в знак на протест срещу безобразните условия в ареста.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама