Добричлия спечели таблет от Лотарията с касови бележки на НАП

15:20, 18 сеп 18 / Любопитно 25 1125 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Цветомир Димитров от Добрич спечели последния супер бърз и лек таблет от Лотарията с касови бележки на НАП. Късметът се усмихна на 19-годишния добричлия срещу фискален бон за 20 лв. Цветомир е регистрирал в Лотарията до този момент над 3600 касови бележки и такива от ПОС терминал.

В Лотарията на НАП участват активно вече 1492 жители на гр. Добрич, като до момента те са регистрирали 608 384 касови бележки, а стойността на закупените от тях стоки и услуги е в размер на 7 829 102,38 лева.

От НАП Добрич напомнят, че в данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

Голямата награда в тазгодишното издание на Лотарията е 50 000 лв., а печелившата касова бележка ще бъде изтеглена през месец декември.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама