Майка на Деми Ловато сподели през какво преминава дъщеря й след свръхдозата

08:20, 20 сеп 18 / Любопитно 25 1256 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Диана Де ла Гарза - майката на Деми Ловато, даде телевизионно интервю, в което коментира предозирането с наркотик от дъщеря си за пръв път и се обърна към американското общество относно наркотичната зависимост, обхванала страната.

С разрешението на дъщеря си Де Ла Гарза разказа пред Нюзмакс ТВ за това, как е реагирала, когато за първи път е научила за докосването до смъртта на Ловато след свръхдоза наркотици през юли. Тя разкри, че дъщеря й е била в "критично състояние" в продължение на два дни и няма представа дали Деми ще го преодолее или не.

"Все още ми е много трудно да говоря за това… Всъщност погледнах телефона си и всички онези текстове започнаха да излизат“, цитира интервюто Контактмюзик.

Тя разказва, че е видяла поток от послания, съобщавайки неща като: "Току-що чух новините, съжалявам“, „Моля се за семейството на Деми“. „Бях в шок. Мислех си, какво става... Сърцето ми просто спря“, споделя майката на звездата.

Първоначалните съобщения за предозирането на Ловато предполагат, че е взела хероин, но последвалите тестове показват, че е употребила невероятно силни и пристрастяващи болкоуспокоителни. След като разговаряла с асистента на дъщеря си Келси, Де Ла Гарза и други близки членове на семейството се втурнали към медицинския център "Седарс-Синай" в Лос Анджелис, за да бъдат с нея.

"Отидохме в спешното отделение, за да бъдем до нея, а тя изобщо не изглеждаше добре“, спомня си майката. "Тя беше в лошо състояние, но й казах: Деми, аз съм тук. Обичам те ... Тогава тя ми каза: Аз също те обичам. От този момент нататък никога не съм си позволявала да мисля, че нещата няма да бъдат наред“, признава Де ла Гарза.

Как се възстановява 26-годишната певица? "Мога честно да кажа днес, че тя се справя много добре. Здрава и щастлива е, работи върху своето лечение и получава помощта, от която се нуждае“, споделя Де Ла Гарза.

Тя използва неприятното лично изпитание, за да говори и за вълната на пристрастяване към наркотиците, която в момента разтърсва Америка.

"Не разбирате, че идва и това е страшното“, обясни тя. Наркотичната криза в Америка е на епидемично ниво и хората не разбират това, докато не започнат да я изследват... След инцидента започнах проучване как наркотиците убиват децата ни ... На всеки 15 минути някой умира от свръхдоза ... Искам да направя каквото мога в тази битка и да се боря с помощта на всеки, който е готов да ми помогне", изтъкна още Де ла Гарза.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама