Сидеров: Обновяването на един кабинет е нещо нормално

11:37, 20 сеп 18 / Политика 25 1334 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„В оставките няма нищо драматично. Обновяването на един кабинет е нещо нормално и демократично”, заяви лидерът на „Атака“ и председател на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров по време на дебатите по персоналните промени в Министерския съвет.

Той отговори на критиките на опозицията и настояването им цялото правителството да подаде оставка и се позова на социологическо проучване, според което близо 2/3 от обществото не иска предсрочни избори, защото не вижда кой би могъл да замени сегашното управление.

„Трябва да продължаваме и продължаваме като сменяме трима министри“, подчерта Сидеров, припомняйки, че в групата на „Обединени патриоти“ има разминаване относно гласуването на оставките, които няма да бъдат подкрепени от НФСБ, предаде NOVA.

„Като цяло групата ни ще подкрепи новите министри. Те са посечени от премиера, който има право да направи това и е мотивирал решението си“, коментира Сидеров.

„Като патил и препатил политик мога да кажа за един от новите министри, на МВР, който беше най-обсъжданият. Не знам дали в тази зала има друг народен представител, който да има преки и лични впечатления от улични сблъсъци с Младен Маринов. Аз имам и мога да кажа, че той си вършеше добре работата“, допълни той.

Сидеров изрази подкрепа и за останалите двама министри, които предстои да поемат новите си постове – Росен Желязков и Петя Аврамова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама