Новият регионален министър открои приоритетите, на които ще държи

13:40, 20 сеп 18 / Политика 25 1318 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След като парламентът гласува промените в кабинета "Борисов 3" новият регионален министър Петя Аврамова и досегашният Николай Нанков застанаха пред медиите преди официалното "предаване на щафетата" в Министерството.

Нанков пожела успех на наследника си начело на министерството Петя Аврамова и помоли да ѝ се дадат няколко дни да навлезе в работата. "Щастлив съм, че оставям подредена къща на добър стопанин като госпожа Аврамова", каза Нанков. Той е убеден, че екипът на министерството със същите темпове ще продължи по приоритетите от управленската програма. Нанков пожела успех на Аврамова и изрази мнение, че тя ще се справи "повече от добре".

От своя страна Аврамова посочи, че има три приоритета, които ще държи да се спазват в работата: "ефективност, качество и контрол". "За мен ще бъде безкрайно ценно да получа подкрепата на Нанков, когото уважавам и ценя, ще бъде ценно да получа възможност да ползваме неговите знания и опит. Разбира се, ще разчитам на компетенциите, знанията и опита на всички служители в министерството", каза Аврамова, предаде NOVA.

"Отговорен човек съм, ще се опирам на опита на знанията на всички в сферата, ще работя съвместно с общините, ще работя съвместно и с бранша и съсловните организации. Вярвам, че ще успеем да свършим работата, която ни предстои и тя е за облагородяване на нашата държава, за добри пътища, за добра градска реда", подчерта Аврамова. "Всеки носи политическа отговорност, приемам акта, който направиха колегите и министър Нанков като морален акт на съпричастност към това, което се случи", добави още Аврамова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама