Мис Свят България 2017 е бременна с първото си дете

18:20, 27 сеп 18 / Любопитно 25 1087 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Вероника Стефанова, която съвсем доскоро носеше титлата „актуалната Мис Свят България“ обяви, че е бременна с първата си рожба. Щастливата вест тя съобщи от Милано, където за пореден път се изявява в рамките на Седмицата на модата.

"За първи път не дефилирам сама, а с моята бъдеща дъщеря, която вече четвърти месец расте в мен", написа моделът в социалните мрежи.

Вероника разкри, че първите месеци от бременността си е прекарала сравнително тежко, но участието й на ревю в Италия е показателно за това, че вече се чувства по-добре.

Новината за бременността й идва и съвсем скоро, след като красавицата обяви годежа си. Тя ревностно пази самоличността на мъжа до себе си, а като причина за това изтъква "сферата, в която той работи". 

Заветното "да" двамата ще си кажат след година в Правец, а на церемонията планират да поканят около 300 гости. В големия ден пък до нея ще бъде и "Мис Русия" Полина Попова, с която завързаха приятелство по време на последното издание на "Мис Свят", което се проведе в Китай.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама