Рамбо се пенсионира в България

12:20, 02 окт 18 / Култура 25 1309 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Предстоящият филм "Рамбо: Последна кръв“ ще сложи край на дългогодишния път на зелената барета на големия екран, показа справка в Imdb.

Силвестър Сталоун, който за пети път ще застане пред камерата ще пенсионира култовия си персонаж именно със снимките у нас. Клапата на продукцията щракна в понеделник, а холивудската знаменитост пристигна ден преди това. Начело на проекта е режисьорът Ейдриън Грюнберг („Как прекарах лятната ваканция“). Според феновете именно в петата част от франчайза Джон Рамбо ще намери смъртта си, а зрителите ще видят това следващата есен, за когато е заложена световната премиера на лентата.

Сюжетът се завърта около героя на Слай и опита му да води нормален живот в ранчо в Аризона. Спокойното му ежедневие се разклаща, след като негова приятелка го моли за помощ, тъй като нейна близка е изчезнала по време на парти в Мексико. Героят на Слай веднага се заема със случая, а гърба му ще пази журналист, чиято сестра също е отвлечена. Сред спряганите имена за ролята на репортерката е младата актриса Джесика Варгас.

Камерата за „Рамбо 5“ ще се завърти, както в София, така и на Побитите камъни край Варна. Въпреки това престоят на снимачния екип у нас ще бъде сведен до само няколко дни. Причината – в България не е изгодно да се снима чуждестранна продукция, потвърди пред медии изпълнителният продуцент на „Ню Бояна“ Ярив Лернер.

"По-голямата част от „Рамбо 5“ ще бъде заснет на Канарските острови, защото там връщат 40% от изразходения бюджет",
коментира той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама