Руби Роуз е най-опасната звезда онлайн

16:20, 02 окт 18 / Любопитно 25 1153 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Австралийската актриса и модел Руби Роуз е най-опасната звезда в интернет, показва проучване на компанията за киберсигурност „Магафий“. Своеобразната си титла брюнетката си спечели, след като стана ясно, че именно търсейки информация за нея феновете е най-вероятно да попаднат на сайт с вируси или зловреден софтуер.

Риалити звездата Кристин Кавалари зае второто място в класазията, „бронзът“ пък е за Марион Котияр. Следват първата "Жена-чудо" Линда Картър, актрисите Роуз Бърн и Дебра Месинг. Риалити звездата Кортни Кардашиян е седма. След нея са актрисата Амбър Хърд, телевизионната водеща Кели Рипа и актьорът Брад Уилям Хенке.

Интересът към Руби Роуз нарасна много, когато беше избрана да играе Жената-прилеп (Батуоман) в телевизионен сериал. Избирането й за ролята на Кейт Кейн е своеобразна победа за LGBT общността, предвид, че екипът на сериала целенасочено е издирвал актриса с различна сексуална ориентация за централния персонаж. „Плаках неудържимо с часове. Мисля, че причината да съм толкова емоционална сега е, че когато самата аз растях по телевизията нямаше нито един персонаж, с когото да мога да се идентифицирам. Още по-малко пък този образ да е супергерой“, призна звездата от „Трите хикса: Отново в играта“ по повод кастинга си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама