Бутат 15 незаконни магазина в пловдивския квартал "Столипиново"

10:45, 03 окт 18 25 1110 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Администрацията на район „Източен“ предприе поредните действия по премахване на незаконни обекти в квартал Столипиново. Кметът на район „Източен“ Николай Чунчуков, който тази сутрин лично ръководеше дейностите,  съобщи, че над 30 павилиона и гаражи ще бъдат вдигнати до края на седмицата от различни улици в квартала.

Започна се със събарянето на три магазина на ул. „Храбрец“, съобщи кметът на район „Източен“ Николай Чунчуков. Той уточни, че това са временни преместваеми обекти, чиито собственици имат разрешително от администрацията, но от години не са плащали дължимите данъци. 

Утре ще се работи на улиците „Вратцата“ и „Батак“, където ще бъдат бутнати още 12 обекта. Те са поставени изцяло незаконно, без документи и разрешителни, посочи районният кмет.

Предстои бутането и на незаконни къщи на улиците "Батак" и "Крайречна", но това ще стане в края на месеца, допълни Николай Чунчуков.

„Действията ни срещу незаконното строителство не са кампанийни, а постоянни. От началото на годината сме премахнали над 250 обекта, които не отговарят на законовите изисквания. Непрекъснато правим огледи, издаваме констативни протоколи и заповеди. За нас това е всекидневна дейност“, подчерта кметът на район „Източен“ Николай Чунчуков.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама