БСП внася вота на недоверие другата седмица без консултации

13:35, 03 окт 18 / Политика 25 1863 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"В момента нашите здравни специалисти работят по мотивите на вота на недоверие, които ще са готови до края на седмицата. В първите дни на следващата ще го внесем в Народното събрание", заяви зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Крум Зарков.

„Няма да правим консултации. Ще внесем ясни мотиви. Ще внесем и нашата алтернатива за друг вид система на здравеопазване. Всеки, който се разпознае в тях, е добре дошъл да ни подкрепи“, подчерта Зарков.

Това е третият вот на недоверие, който левицата инициира срещу кабинета „Борисов 3“. Според БСП той ще се брои за успешен, ако успее да докаже, че управляващите са неспособни да предложат качествено нов модел на здравеопазване, а вместо това предлагат „да се наливат пари в система, за която всички констатират, че е пробита“.

„Успешен ще бъде вот, в който ясно прозвучи, че има път напред, има друга алтернатива. Математическите изчисления не ни интересуват. Очакваме подкрепа от всеки народен представител, който чува в своя регион, че така повече здравеопазването не може да продължава“, смята Крум Зарков.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама