Удължиха с два дни варненския Октоберфест

21:00, 04 окт 18 / Любопитно 25 1761 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Стотици видове бира се разливат по време на най-големия бирен фестивал у нас - Varna Oktoberfest, а добрата новина за феновете на пенливата напитка и живата музика е, че събитието се удължава с още два дни от обявените десет дати. Varna Oktoberfest започна на 28 септември и ще продължи до 9 октомври.

Миналата вечер фурор на фестивала предизвика Гайдарски състав "Диньо Маринов", който интерпретира чрез гайди кавъри на популярни парчета. Преди това събитието събра на една сцена и на по бира-две и повече, рапърите от “Скандау” Тото и Лъчо, Монти (Ice Cream), Играта, Лео и Спенс. Към компанията им се присъединиха също Панайот и Миро Георгиев, познати от риалити формата “Биг Брадър”.

Светските персони заформиха и благотворителен мач като част от Отбор на сърцето. Те играха срещу професионалистите от ПФК Спартак (Варна), като оспорваната среща беше за една добра кауза и завърши с равен резултат от 4:4. Събраните по време на мача средства ще бъдат използвани за закупуване на нови инструменти за класовете по музикална терапия в Училището за деца с увреждания "Проф. Иван Шишманов" в кв.”Аспарухово”.

В петък бирата ще има качествен рок саунд, за който ще се погрижи Буги Барабата и Бараби Блус Бенд. В събота ще забие Sevi - българска рок група, изпълняваща песните си на английски език. В неделя на сцената ще се качи хитовия дует Петя Алекса и Монти.

Диджей Митакис ще гостува с гръцки ритми на 8 октомври, а на следващия ден ще звучат родни и балкански ритми, като организаторите са предвидили и нестинарско шоу.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама