Скот Истууд остана очарован от България

08:20, 10 окт 18 / Любопитно 25 1202 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"България е очарователна страна. Наистина се радвам, че имам възможността да снимам филма „Преден пост“ по книгата на Джейк Тапър тук.“ С тези думи Скот Истууд изрази възхищението си от престоя си у нас, който продължава вече близо месец.

Синът на легендарния режисьор Клинт Истууд слага униформата на небезизвестния сержант Клинтън Ромеша, участвал в битката на американски войници с 400 талибани в Афганистан през октомври 2009 година. От сета Истууд-младши е сред малцината актьори, които дават на феновете си в социалните мрежи поглед „зад кулисите“.

Когато не е зает на снимачната площадка, Скот се отдава на засилена рехабилитация. Причината – той пристигна у нас с фрактура на крака, заради която когато камерата не върти, се разхожда и с ортеза на глезена.

Две седмици след като започна работата си по „Преден пост“ в София, звездата от „Сноудън“ посрещна и нов член на семейството си. Актьорът стана чичо, след като по-малката му сестра Франческа роди момченце от приятеля си Александър Рейт. Бебето носи името Титан.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама