Освободиха задържания за убийството на журналистката от Русе

23:00, 09 окт 18 25 1727 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Четвърти ден след убийството на русенската водеща Виктория Маринова все още няма заподозрян като извършител на престъплението. Румънецът, който по-рано беше задържан за евентуална съпричастност към убийството на 30-годишната жена, вече е освободен.

По случая с убийството на място продължава да работи специално сформиран щаб, в който участват шефът на ГДБОП, представители на Върховната касационна прокуратура и министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

По неофициална информация разследващите са установили, че лице, което би могло да е съпричастно на убийството на Виктория, е напуснало страната няколко часа след извършване на престъплението.

NOVA съобщи, че има нов задържан за убийството. Той е заловен в Германия. В полицията в Русе са задържани и съпругата му, и леля му. Властите отказват коментар на тази информация.

В Русе в памет на Виктория Маринова тази вечер беше организиран крос по обичайния й маршрут. В него участваха около 100 души, които настояха за спешни мерки при охрана на зоните за отдих и спорт в града.

От полицията разкриха гореща телефонна линия, на която гражданите, които знаят нещо за тежкото криминално престъпление, могат да подават сигнали - 0889 56 24 07.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама