Тейлър Суифт обра Американските музикални награди

08:50, 10 окт 18 / Любопитно 25 1225 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тейлър Суифт спечели четири отличия, включително за изпълнител на годината, на Американските музикални гради и би изпълнители като Дрейк, Ед Шийран, "Имаджийн дрегънс" и Пост Малоун, съобщи БТА.

Носителите на тези награди се определят от феновете чрез онлайн гласуване.

"Тази и всяка друга награда, дадена ми тази вечер, са били гласувани от хората", каза тя и припомни, че скоро, на 6 ноември, американците ще гласуват и на междинните избори за Конгрес. В неделя Суифт обяви, че тя лично ще гласува за кандидата на демократите за Сената от щата Тенеси Фил Бредесън и така наруши правилото си да не обсъжда нищо, свързано с политика.

Гласуването беше много актуална тема на раздаването на Американските музикални награди. Водещата на церемонията - носителката на "Златен глобус" актриса Трейси Елис Рос, беше облечена с тениска, на която пишеше "Аз гласувам", а комедийният актьор Били Айхнър заяви: "Това са най-важните избори в нашия живот". Той призова американците да дадат гласа си и да убедят приятелите си за гласуват. "Сега е моментът. Ако вярвате в равенството на жените, на цветнокожите, на ЛГБТК общността. Ако вярвате, че има климатични промени и трябва да се направи нещо по този проблем", каза той, преди да връчи една от наградите.

Суифт влезе в историята, като стана най-награждаваната жена в историята на това отличие с общо 23 Американски музикални награди.

Въпреки че тази година е с най-продавания албум и три хита номер едно, Дрейк не спечели нито една награда. Карди Би получи три отличия, включително за любим хип-хоп/рап изпълнител, което посвети на дъщеря си, родена през юли.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама