Тръгна подписка в защита на денонощната аптека във Враца

12:45, 12 окт 18 25 1221 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Във Враца започна събирането на подписи в защита на единствената денонощна аптека в целия Северозапад – аптека “Превента”. Подписите се събират от доброволци в различни райони на града. Подписка има и в самата денонощна аптека.

Събирането на подписите стана спонтанно от гражданите, след като собственикът на аптеката д-р Даниела Торбова излезе с обръщение в социалните мрежи. Поместваме обръщението й към кмета и обществеността без редакторска намеса:

“Г-н Каменов, дами и господа общински фактори във Враца:

Срещу единствената ни денонощна аптека в областта има донос директно в София за "нарушаване правата на потребителите" чрез даваните от нас талони - финансови отстъпки на нови, лоялни и социално слаби клиенти и за участието им в томбола.
Донос от местни фармацевти, които не пожелаха да направят денонощна аптека в полза на местните потребители, защото е непечеливш за аптеките им проект.
Доносниците нямаха доблестта да се изправят с имената и лицата си във Враца и да кажат защо и на кого е "проблем" денонощната аптека.
И за да не пада сянка върху цялата гилдия /която дълбоко уважавам/, както и върху града ни, моля да бъдат оповестени имената на доносниците, за да се знае кой работи за потребителите и кой срещу тях - борейки се единствено за личната си финансова печалба.

Аз съм Даниела Торбова, която влага лични средства, за да има денонощна аптека във Враца и Северозападния регион.”

Събирането на подписите ще продължи до 18 октомври.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама