Къде няма да има вода в София

07:05, 17 окт 18 25 574 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 17 октомври 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на водомерен възел в с. Кокаляне, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
Местност „Дебело гуно“, местност „Бяла нива“, местност „Китката“
ул. „Държов дол“, ул. „Лъката“
кв. „Кокалянски ханчета“ – ул.“Буката“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Иван Асен “ ъгъла с ул. „Люляк“.

На 17 октомври 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Мадрид“, кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Мадрид“ от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Черковна“ – нечетни номера.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Мадрид “ ъгъла с ул. „Мърфи“.

На 17 октомври 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на водомер на ул. „Войводина могила“, кв. „Княжево“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Полк.Стойно Бачийски“ от № 92 до № 122, ул. „Войводина могила“ от ул. „Поибрене“ до ул. „Звездица“, ул. „605-та“ ул. „Селище“; бул. „Цар Борис III” от ул. „Владайско въстание“ до ул. „Войводина могила“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Цар Борис III “ ъгъла с ул. „Владайско въстание“.

На 17 октомври 2018 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кукуряк“, жк. „Овча купел“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Кукуряк“ от ул. 662 до ул. 688.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кукуряк“ ъгъла с ул. 761.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама