Розмари, Петко и Стефан са номинирани за изгонване от Къщата VIP Brother

12:15, 18 окт 18 / Любопитно 25 1319 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Първите номинации в отсъствието на Кулагин поставиха съквартирантите в нова ситуация. За Петко изборът се оказа по-труден от обичайното и той не можа да направи две номинации, за което Биг Брадър забрани достъпа до фитнеса, до второ нареждане.

Ричард бе защитен от номиниране посредством щита на SDI, което не се хареса на останалите, а Божана се опита да накара мистър София да даде щита си на Розмари, но Ричи отказа.

Съквартирантите гледаха номинациите си заедно в хола и трябваше да слушат доводите казани в изповедалнята пред Биг Брадър. Розмари отново пострада заради отношенията си с Ричард, в които съквартирантите не вярват и смятат, че не са истински, а игра за пред камерите. Манекенката събра цели шест номинации. Двамата силни мъже в Къщата също попаднаха в номинациите. Освен, че са основни фигури в шоуто, се оказа, че с държанието си Стефан и Петко нараняват част от участниците.

Днес във VIP Brother ще видим двете гледни точки за случващото се между Розмари и Ричард. Какво смятат двамата и дали Рози ще е съгласна, ще видим от 21:00 часа по NOVA

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама