Видеонаблюдение- 24 часова сигурност за дома и бизнеса

09:23, 22 окт 18 25 1267 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Всеки ден медиите отразяват новини, свързани с престъпността. Все по-тревожни са данните касещи и собствената ни сигурност, тази на семействата ни или дори за собствеността, която притежаваме. Сигурността - на работното място или у дома - е от първостепенно значение за всеки съвременен човек. Търсейки възможности да подсигурим домовете и офисите си, сме склонни да инвестираме в блиндирани врати, алармени системи, жива охрана и всевъзможни други решения, някои от които – доста скъпи. Между всички тях изпъква едно, което предлага оптималното съотношение цена/качество и за което си струва всеки да се замисли – видеонаблюдението. То дава възможност за дистанционно наблюдение на посочени от клиента обекти, дейности и лица по предварително зададени пак от него параметри. Операторите в оперативния дежурен център дежурят 24 часа в денонощието и уведомяват съответните лица и органи при възникването на ситуация, изискваща намеса. 

Видеонаблюдението, предлагано от Videosecurity.bg е модерна интерактивна услуга, която е достъпна както за бизнеса, така и за частни лица, държавни организации и институции. Чрез нея практически всеки е в състояние да подсигури повече сигурност и комфорт в ежедневието си. Технологичното осигуряване на видеонаблюдението се осигурява с най-модерна и висококачествена техника. Екипите на  ИПС 7 осигуряват експертна помощ при изготвянето на проекти за видеонаблюдение на обекти, независимо от тяхната големина и разположение на територията на България. Завод, логистичен център, хотел, училищна сграда, магазин или просто частен дом – изпитани и ефективни варианти за видеонаблюдение са разработени за всеки тип обект, а възможностите за подсигуряване на специфичните нужди на клиента на практика са безкрайни. Своевременният и качествен монтаж също е част от фирмените правила на Videosecurity.bg, част от ИПС 7.

Наблюдението на външен периметър (дворове, градини, паркови площи, огради) дава възможност за реакция още преди евентуалните нарушители да са проникнали в помещенията ви. Чрез наблюдението на затворени помещения сте наясно какво се случва във вашия дом или офис, когато вие отсъствате. Членовете на вашето семейство – деца или възрастни хора – също живеят по-сигурно, ако изберете услугите на Videosecurity.bg.

Видеоконтролът може да бъде изключително полезен и за вашия бизнес. Спазването на производствената и трудовата дисциплина в заводи, складове, ресторанти, платени паркинги става много по-лесно и сигурно с услугите за видеонаблюдение.

Най-съкровеното пространство за всеки – домът – също става по-сигурно с помощта на видеонаблюдението. То осигурява не само охрана в отсъствието на клиента, но и информация. Дали наетите от вас почистващи фирми, градинари, охранители са коректни? Видеонаблюдението дава своевременен и коректен отговор на този въпрос.

Не е за пренебрегване и фактът, че сред основните приоритети в работата на Videosecurity.bg като ангажимент към клиентите присъстват конфиденциалността и отговорността. Дискретно, своевременно, 24 часа в денонощието наблюдаваните обекти са под постоянен контрол от операторите в центъра за видеонаблюдение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама