Мъж вилня във влака Варна-Шумен

14:05, 23 окт 18 25 1873 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

31-годишен мъж от Каспичан е задържан след конфликт в пътнически влак, по време на който отправил закани към кондуктора и счупил стъкло на една от вратите.

Сигнал за инцидента е подаден на телефон 112 вчера сутринта от друг пътник във влака Варна-Шумен. Съобщено било, че група младежи се качили от жп спирка Калугерица. При проверка се оказало, че единият от тях няма билет. Отказал да закупи във влака и отправил обиди и закани към служебното лице. Кондукторът информирал началника на влака.

На нередовния пътник съобщили, че ще се наложи да слезе на следващата спирка. Афектиран, мъжът ударил по една от вратите между двата вагона. Стъклото паднало и ударило 41-годишната жена, която проверявала билетите. Тя се отървала без наранявания.

На жп гарата в Шумен полицейски екип изчакал мъжа и го отвел за разпит в полицейското управление. 31-годишният мъж от Каспичан е задържан за срок до 24 часа в РУ-Шумен. Той е криминално проявен, осъждан за грабеж, кражби, хулиганство и нанесена телесна повреда. С постановление на прокурор е задържан за срок до 72 часа. Работата по документиране на случая продължава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама