Рапър падна от самолет докато снима клип

17:20, 25 окт 18 / Любопитно 25 1331 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Канадският рапър Джон Джеймс загина, след като падна от крилото на летящ самолет. Инцидентът стана в Британска Колумбия, Канада.

Изпълнителят тренира дълго време за каскада, която да включи в новото си видео. Сценарият на клипа съдържа сцена, в която Джон Джеймс рапита, докато върви по крилото на малък самолет "Чесна". По време на снимките обаче теглото на музиканта изважда машината от равновесие и тя полита надолу безконтролно. Пилотът не успява веднага да овладее самолета.

"Джон до последно се държеше за крилото, а когато реши да отвори парашута си, беше твърде късно. Той падна на земята и загина на място", разказват мениджърите на артиста.

Пилотът и останалата част от екипа остават невредими.

Джон Джеймс изгуби живота си едва на 34 години. Той израства, карайки ски в планината, и става професионален състезател.

При тежка контузия обаче той чупи гръбначни прешлени и петата си. Това го кара да се обърне към другата си страст - музиката, и да преследва кариера в шоубизнеса. Въпреки това екстремните каскади продължават да го привличат.

Екипът му го описва, като огнен и винаги усмихнат човек.

Професионалният скиор Рори Уейн Бъшфийлд каза за колегата си:

"Той беше планирал нещата до най-малкия детайл. Всичко трябваше да бъде перфектно. Но това е един от онези инциденти. Няма как да знаем защо се случи така..."

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама