Китаец живял година с лъжица в стомаха

08:20, 29 окт 18 / Любопитно 25 990 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Китаец живял една година със заседнала супена лъжица в стомаха, която той глътнал при пиянски запой, пише вестник "Дейли мейл", цитиран от БТА.

Лекари с изненада се натъкнали на прибора, попаднал през хранопровода на 26-годишния пациент от провинция Синцзян. Младият мъж се опитал да направи трик пред компанията, след като бил употребил доста голямо количество алкохол.

Лъжицата се появила на рентгеновата снимка при прегледа на пациента. Китаецът потърсил медицинска помощ, защото постоянно се оплаквал от болки в корема и затруднено дишане. Когато видял негатива, младият мъж не се изненадал и се сетил за трика отпреди една година. Той искал да удиви приятелите си по чашка, като глътне лъжицата, а след това я изтегли с връвчица. Но конецът се скъсал и лъжицата си останала в корема му. Тя не му пречела и затова той не се обърнал веднага за помощ към лекарите.

При последния преглед медиците решили да не пристъпват към пълна операция. Те успели да извадят кухненския прибор от устата на пациента докато той бил под упойка.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама