Близки на убитата Дарина: Викторио я тормозеше постоянно

09:40, 02 ное 18 25 1451 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

26-годишният Викторио Александров, обвинен за жестокото двойно убийство на 23-годишната Дарина и детето им, винаги е бил деспот и я е тормозил психически. Това разказаха пред bTV близки на убитата жена.

„От момента, в който е с него, тя нямаше приятелки. На кръщене на детето, на рождени дни са само негови приятели. Дори брат ми и снаха ми не можеха да дойдат в апартамента, който те са купили”, заяви Таня Найденова, леля на младата жена.

„Те нямаха право да идват, можеха да видят детето само с негово съгласие. Като се роди детето, беше започнал кампания да му се прехвърли половината апартамент. Започна да твърди, че те са искали да ги разделят”, допълни тя.

„Много пъти говорих с нея, че това не е човек за нея, че няма да е първата самотна майка с дете, никой не е умрял от това. А тя умря от това, че просто замълча и не пожела да подаде жалба. Мълчеше за целия тормоз. Той я тормозеше най-вече психически, чупеше всичко около нея”, допълни Валерия Филкова, приятелка на семейството на Дарина.

„Купиха им коли и на двамата. Затънаха в дългове към банките и той не позволяваше никой да идва в дома. Трябваше да се прави освещаване, тя искаше да ни покани, той не позволи. А ние не сме му направили нищо лошо”, категорична беше тя.

„Докато е бил в „Пирогов”, обслужващият персонал каза, че докато гледа всички репортажи, просто е бил доволен, че е станал звезда”, подчерта Валерия Филкова.

Лелята на Дарина беше категорична: „Аз не искам смърт за него. Смъртта за него е избавление. Искам постоянно да гледа това. Сто години да живее му пожелавам. Той е страхливец. Имам чувство, че е убил детето, защото е чул полицейските сирени и е стрелял в момента. Той е убил, за да не го издаде, защото то е плачело”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама