Двама футболисти влизат в Big Brother: Most Wanted

13:56, 04 ное 18 / Любопитно 25 1648 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 5 ноември точно в 20:00 часа стартира Big Brother: Most Wanted - сезонът, в който ще видим едни от най-емблематичните риалити звезди, както и участници, които за първи път дават съгласието си да бъдат ключови играчи в риалити формат. Кои ще са те, колко ще са на брой и какво им е подготвил Биг Брадър, ще стане ясно в понеделник по NOVA.

За първи път в историята на Big Brother в Къщата влизат двама футболисти. Дали футболният хъс от зеления килим ще се пренесе на зеления двор в Къщата или двамата ще се окажат приятели - предстои да разберем.

Освен тях сред участниците в Big Brother: Most Wanted зрителите ще видят провокативна телевизионна водеща, успяла да разплаче не едно и две популярни лица в България, певци от няколко жанра и различни поколения, комичен актьор, известен с различните си превъплъщения, артистичен гримьор и разбира се - силни жени с характер!

 Кои са всички те, с какви очаквания прекрачват прага на шоуто и как ще бъдат посрещнати, ще стане ясно в понеделник вечер.

"Уникалното при Big Brother: Most Wanted е, че събира силни играчи, които познават играта, голяма част от тях са участвали в нея и преди, познават я и за тях това е шанс да тестват нови стратегии и да надскочат собствените си възможности", споделят продуцентите часове преди старта на шоуто.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама