Къде няма да има вода в София

07:05, 05 ное 18 25 862 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 5 ноември 2018 г. (понеделник).
 
Във връзка с ремонт на стратегически водопровод на ул. „Патриарх Герман“ в с. Герман се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на с. Герман, с. Лозен, магазин „Порше“ - Изток, София център, заведения за хранене до караулката на КАТ.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хайдушка гора“ в жк „Белите брези“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Хайдушка гора“ от ул. „Дойран“ до ул. „Кюстендил“.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 602 в жк „Младост-4“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 601 и бл. 602, ул. „Арх. Богдан Томалевски“.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дъбрава“ в с. Казичене се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Цар Борис III“ от ул. „Христо Ботев“ до ул. „Хан Крум“, ул. „Дъбрава“, ул. „Александър Стамболийски“ от ул. „Дъбрава“ до ул. „Димитър Ашов“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Костадин Трайков“ в с. Локорско се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Димитър Тошков“ от №27 до №42, по ул. „Благой Гердин“ от ул. „Димитър Тошков“ до ул. „Евлоги Тодоров“ и ул. „Костадин Трайков“.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
 
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.
 
Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама