Стоянка Мутафова слиза от сцената след нов инцидент

15:55, 05 ное 18 25 1146 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

96-годишната Стоянка Мутафова е претърпяла нов инцидент, заради който се налага да преустанови всичките си изяви. Това съобщи самата тя в официалния си профил във Facebook. Тя не уточнява какво точно се е случило, нито какво е здравословното й състояние в момента.

"Уважаема публика, с огромно неудобство и извинение съобщавам, че поради нелеп инцидент от тази сутрин (4 ноември - бел.ред), който отново ме изкара извън релси здравословно и психически, ще трябва да преустановя за няколко месеца всички мои изяви, по настояване на личния ми лекар. Изказвам своите извинения, че за втори път няма да се срещна с публиката в Добрич, както на нея, така и на прекрасните организатори, които вложиха толкова труд и старание! Аз съм също много разочарована като вас, но явно трябва да се кротна на моите почти 97 години! Бъдете здрави! Ваша: Стоянка Мутафова", написа голямата българска актриса.

През март 2017 г. Стоянка Мутафова беше откарана в болница, след като претърпя битов инцидент в дома си. Тя паднала лошо и наранила краката си. Лекарите й оказаха помощ и я изписаха за домашно лечение.

В края на ноември 2016 г. обаче актрисата претърпя сърдечна интервенция, при която й беше поставен стент заради стеснен кръвоносен съд. След близо двуседмичен престой в болницата, Мутафова бе изписана в добро здраве и се върна на сцената.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама