Чарлийз Терон взривява ефира в премиерния екшън “Атомна блондинка“

10:00, 10 ное 18 / Любопитно 25 1180 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Една от най-горещите жени – шпиони, много адреналин и екшън на фона на песен на Queen - това са само част от изненадите, които очакват зрителите на 11 ноември в 20.00 ч. с премиерата на филма “Атомна блондинка“ по NOVA. Ще видим изпълнения в стил Джеймс Бонд, но този път в обувките на топ агент влиза не някой от добре познатите звезди, изиграли  007, а Тя.

Главната героиня Лорейн Броутън е изиграна от Чарлийз Терон с цялото хладнокръвие, цинизъм, чар, интелигентност и бойни умения на света. Тя няма да се поколебае да се изправи срещу враговете си с всички позволени и непозволени средства. Нещо повече - готова е да пожертва приятелите си, дори и самата себе си с безразсъдно бруталните си действия, за да изпълни възложената ѝ мисия.

Действието в “Атомна блондинка“ се разиграва по време на Студената война, когато английският агент на МИ-6  Лорейн Броутън е изпратена в Берлин, за да разследва убийството на свой колега. Задачата й включва и възстановяването на изчезнал списък с двойни агенти. Неин партньор на място става американският агент под прикритие Дейвид Пърсивал (Джеймс Макавой) от ЦРУ, който я въвлича в смъртоносна шпионска игра с неясен край, където нищо не е такова, каквото изглежда.

За създаването на тази лента режисьорът на един от най-успешните съвременни екшъни “Джон Уик” – Дейвид Лийч, се вдъхновява от световноизвестния графичен шпионски роман “Най-студеният град” на Антъни Джонстън. Лийч е привлечен от главната героиня на творбата, която мнозина определят като женския еквивалент на агент 007.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама