Елтън Джон се сбогува с Великобритания през 2020

13:20, 09 ное 18 / Любопитно 25 1266 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Британската мегазвезда Елтън Джон ще се сбогува с родната сцена през 2020 година.

Носителят на „Грами“ трябваше да изнесе концерти в Хоув и Кардиф другото лято, но измести датите, като вече обяви и спектаклите си в Лондон, Бирмингам, Ливърпул, Манчестър, Абърдийн, Глазгоу и Лийдс.

71-годишният певец увери, че предстоящите концерти на родна земя ще са много емоционални както за самия него, така и за феновете.

„Великобритания е моят дом. Да чествам някои от невероятните мигове, които съм преживял заедно с британските фенове, ще е чудесно.

Тези концерти на родна земя ще са емоционални и много забавни", заяви той.

Концертите са част от прощалното му турне, което стартира на 8 септември в Алънтаун, Пенсилвания, и ще включва 300 концерта в Северна Америка, Европа, Азия и Южна Америка. След това обаче изпълнителят на I'm Still Standing няма намерение да загърбва музиката.

„Надявам се да продължа да творя до смъртта си“, заяви наскоро той на пресконференция в Ню Йорк.

Решението звездата взе в името на мисията да е по-добър баща. Той и дългогодишният му партньор Дейвид Фърниш възпитават 2 деца – синът им Закари идва на бял свят през 2010-а, а 3 години по-късно се ражда и малкият Илайджа.

Елтън Джон почти изцяло ще ги лиши от шанса да наследят богатството му, равняващо се на 270 милиона паунда. По-голяма част от парите му ще отидат за благотворителност, като с това се надява да ги възпита на честен труд.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама