Моника Белучи с нова фотосесия и откровено интервю

19:20, 09 ное 18 / Любопитно 25 1629 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Една от съвременните икони на европейското кино Моника Белучи застава пред обектива на Paris Match за секси фотосесия и откровено интервю.

В сериала "Десет процента" Белучи играе своя собствена роля на жена, която търси мъж, за да се отърве от самотата. Белучи споделя, че за нея е много забавно да създава образ, чието вдъхновение е самата тя, но все пак е фикция.

Белучи разкрива, че е намерила нормалния за нея мъж, заедно са от известно време и всичко между тях върви добре. Но и за нея е трудно да формулира какво значи "нормален". Тя споделя, че тя не може да си осигури регулиран, структуриран и обичаен живот. И винаги е било така, като изключим отношението ѝ към децата ѝ. За Белучи е ясно, че няма как да изисква от друг това, което самата тя не може да предложи. Тя разкрива, че мъжът до нея не ѝ колега актьор, какъвто беше случаят с бившия ѝ съпруг Венсан Касел, но той също пътувал много и я разбирал много добре.

54-годишната актриса споделя и принципното ѝ отношение към мъжете. Според нея не бива мъжете и жените да водят война, Жената е тази, която олицетворява универсалната любов, заради способността ѝ да я раздава, без да иска нищо в замяна.

За разлика от бабите и майките ни, казва Белучи, когато не сме щастливи, ние просто казваме, че не сме щастливи, тръгваме си и се развеждаме.
Моника казва, че на 54 години тя усеща прекрасно моментът на своето съществуване като новооткрита свобода.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама