Сандра Бълок даде 100 000 долара за животните, евакуирани заради пожарите в Калифорния

15:20, 13 ное 18 / Любопитно 25 1300 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Сандра Бълок дари 100 000 долара, за да се осигурят грижи за животните, които бяха евакуирани по време на пожарите в Калифорния, съобщи "Контактмюзик", цитиран от БТА.

Пожари опустошиха редица райони в Южна Калифорния, включително Малибу и Калабасас. Огнената стихия накара редица знаменитости да напуснат домовете си. Заедно с хората бяха евакуирани и много домашни любимци.

54-годишната холивудска знаменитост е дарила значимата сума на организацията "Хуманно общество на окръг Вентура", която ще допринесе да бъдат спасени домашни любимци и ще се грижи за тях. В постнато от въпросната организация послание във Facebook се казва, че тя е признателна за направеното от Бълок и семейството й дарение на стойност 100 000 долара.

"Усилията ни за спасяване и евакуиране на тези животни привлякоха вниманието на Сандра и нейния екип, които засвидетелстваха подкрепата си. Бълок и семейството й се свързаха и с други организации. Този път тя искаше да помогне на онези, които са на "фронтовата" линия и се притичват на помощ на изложени на опасност животни, като се надява, че и други ще направят същото", се уточнява в посланието.

Дарението на звездата от филма "Бандитките на Оушън" ще даде възможност да се осигурят грижи за редица животни, включително коне, бикове, магарета, свине, кокошки, патици, кучета и котки, които бяха принудени да избягат от бушуващите пожари. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама