В самоуправляващите се коли ще се прави повече секс, смятат учени

19:00, 16 ное 18 / Любопитно 25 369 Topnovini
1

Учени от Оксфордския университет и от университета в Съри предричат в изследване, че автомобилният секс ще зачести през следващите 20 години във връзка с популяризирането на самоуправляващите се возила, пише вестник "Метро", цитиран от БТА.

Според екипите на Деби Хопкинс и Скот Коен в обозримо бъдеще ще се развие секс туризмът в движещи се коли, без да трябва да шофират или да бъдат наблюдавани от шофьора. Учените дори предполагат, че ще бъдат разработени цели пазарни ниши в тази област, по подобие на Червените фенери в Амстердам.

Тази перспектива никак не е невъзможна, като се има предвид, че понастоящем 49 процента от британците са правили автомобилен секс. Подобен феномен "на самообучение на подрастващите" на четири колела се наблюдава и в САЩ.

Естествено законите за общественото благоприличие сигурно ще останат в сила и всеки би могъл да бъде арестуван, ако бъде забелязан, че прави секс на публично място. Поради тази причина повечето от "секс колите" на бъдещето ще бъдат със затъмнени стъкла.

 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.