Вижте какво ви очаква през 2019-а според зодията

13:00, 31 дек 18 / Любопитно 25 1867 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Настъпи краят на годината, който не минава без равносметка и изготвяне на списъци с неща, за които плануваме и мечтаем през новата година.

Може би искате най-сетне да започнете да ходите на фитнес редовно? Или пък да се запишете на курс, да смените работата си, да предприемете по-смела крачка в любовта?

Времето между края на старата година и началото на новата е изпълнено именно с такива мисли, както и сериозни новогодишни обещания.

Каналът Видео хороскоп представя как да планирате годината си според зодията. По-долу представяме три от зодиите, а останалите може да видите в галерията.

Овен

2019-а трябва да бъде годината, в която ще се научиш да виждаш сивия цвят в живота. До този момент всичко за теб беше черно и бяло и нямаше средно положение. Но е време да се научиш, че не всичко е само добро или само лошо, а златната среда наистина съществува.

Телец

За Телеца 2019-а ще бъде годината на отдаването. Ти обичаш да започваш нови приключения, но ти е трудно да задържиш вниманието си върху едно нещо за по-дълго време. Тази година се опитай да се отдадеш напълно на някой аспект от живота си по избор и ще се почувстваш много по-добре.

Близнаци

2019-а трябва да бъде годината на себепознанието. За начало трябва да се научиш да избираш внимателно битките си. Така ще ти остава повече време за важните неща и за хората, които си струват.

Рак

През 2019-а най-сетне трябва да се забавляваш. Работил си здраво през изминалата година и е време да му отпуснеш края и да се впуснеш в приключения през новата година. Офисът ти няма да изгори до основи, ако един петък си тръгнеш по-рано от работа.

Лъв

През новата година трябва да излезеш от комфортната си зона. Всички знаем, че Телецът обича комфорта, но е време да погледнеш на света извън рамките, които си поставяш и ще откриеш прекрасни неща.

Дева

2019-а година е време за борба. Ще откриеш своята мисия в живота и ще поведеш важни битки, за да постигнеш целите си. Това е годината, в която не бива да се отказваш, а напротив- трябва да докажеш колко си силен.

Везни

През новата година трябва да изградиш здрава връзка със себе си. Обожаваш чуждата компания, но е време да започнеш да цениш собствените си качества и да не се страхуваш да останеш сам.

Скорпион

2019-а трябва да е годината, в която не се вземаш толкова насериозно. Ти обичаш сериозния тон, но не е нужно да потискаш всяка своя емоция, за да изглеждаш по определен начин. Бъди по-освободен и ще се почувстваш много по-щастлив.

Стрелец

2019-а трябва да е годината, в която ще се отвориш емоционално и интелектуално. Често се скриваш под черупката си от всичко, което те плаши и криеш чувствата си. Сега е време да се разкриеш малко повече на хората.

Козирог

През 2019-а трябва да се стараеш да слушаш повече и да говориш по-малко. Обичаш да си център на вниманието и си много страстна личност, но се постарай да си малко по-дипломатичен през новата година.

Водолей

2019-а трябва да бъде годината, в която да се грижиш повече за себе си. Не можеш да помогнеш на всички и не е твоя работа да го правиш. А и как очакваш да държиш някой над водата, когато самият ти се давиш. Намери време да поглезиш първо себе си.

Риби

През 2019-а година трябва да се научиш да не се интересуваш толкова от чуждото мнение. Не е важно постоянно да получаваш одобрение за това, което правиш и не бива да се страхуваш, че ще направиш погрешна стъпка. Бъди смел!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама