Вижте Топ пет на напитките за отслабване

16:00, 01 дек 18 25 2393 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Специалистите направиха рейтинг на най-добрите напитки за изгаряне на мазнини.

На първо място е зеленият чай, богат на флавоноиди и кофеин. Експертите посочват, че тези съставки ви позволяват да ускорите метаболизма. Според учените две или три чаши напитка помагат да отслабнете.

Следващ в класацията е доматеният сок, който е препоръчително да се пие по 280 мл на ден. Проучванията показват, че това потребление позволява на жените да загубят 50% повече мазнини в талията в сравнение с тези, които не пият напитката.

На трето място – ябълковият оцет, благодарение на способността му да активира метаболизма и използването на мазнини за енергия. Препоръчва се да се пие с вода. 2-3 супени лъжици са достатъчни.

Джинджифиловият чай също е добра помощ за отслабване. Той ви позволява да чувствате по-дълго ситост. За да направите това са необходими 1,5 чаени лъжици настърган джинджифил за чаша чай.

Списъкът приключва с най-добрите естествени мазнинни горелки, а именно чашите вода. Пиенето на поне осем чаши чиста вода на ден намалява риска от дехидратация, което води до подуване и разрушаване на храносмилателната система. Според експерти правилното водно равновесие на организма е ключът към ефективната загуба на тегло, пише agrozona.bg

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама