С кого отпразнува рождения си ден Майли Сайръс?

16:20, 26 ное 18 / Любопитно 25 1436 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Майли Сайръс, чиито песни често оглавяват класациите, отпразнува 26-ия си рожден ден заедно с Лиъм Хемсуърт и семейството си, съобщи Контактмюзик. Изпълнителката на хита "Wrecking Ball" бе обградена от семейството си - баща си Били Рей Сайръс, майка си Тиш, сестра си Ноа и брат си Трейс, по време на празненството. 

Били Рей Сайръс качи на страницата си в Инстаграм снимка, на която се вижда честването на празника на дъщеря му. Под нея той е написал "Благодаря за този миг".

Майли отпразнува рождения си ден, след като наскоро тя и 28-годишният Лиъм загубиха дома си в Малибу при пожарите в Калифорния.

"Съкрушена съм, че пожарите засегнаха района, в който живея - написа тя в Туитър. - Аз съм щастливка. Домашните ми любимци и любовта на живота ми ме успокояват, а сега единствено това е от значение. Домът ми бе разрушен, но остават свързаните с него спомени за семейството ми и приятелите."

Лиъм постна снимка на разрушения им дом и окуражи последователите си в Туитър да направят дарения на фондация в Малибу, която помага на пострадалите от пожарите в Калифорния. "Няколко дни бях с разбито сърце. Това е останало от къщата ни. Много хора в Малибу и околностите също загубиха домовете си", е написал австралийският актьор, цитиран от БТА.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама