Дидо от D2 влиза отново в битка за оцеляване във „Фермата: Съединение”

10:20, 30 ное 18 / Любопитно 25 1715 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Близо две седмици преди финала на четвърти сезон на „Фермата“ на арената за дуели своето място в шоуто ще защитават емигрантът във Франция – Симеон и един от популярните участниците в шоуто - вокалистът на група D2 - Дидо. Симеон е фермерът с четири и най-много участия и победи в дуели в този сезон на риалитито, а за Дидо това ще е втора битка на арената. Въпреки че той успя да елиминира интелектуалеца Александър Масларов, музикантът загуби четири поред битки за имунитет, заради което е смятан за един от по-слабо подготвените играчи. По време на церемонията за избор на втори дуелист вокалистът на D2 призна, че се радва, че е вторият, за да подреди битките в своя полза.

Водещите Иван и Андрей официално съобщиха, че финалисти в четвърти сезон на „Фермата“ ще бъдат четирима души – двама мъже и две жени. Първата двойка мъж и жена ще бъде определена чрез гласуване от напусналите вече фермери, а другите двама ще заслужат местата си на финала чрез победа в дуели в последната седмица.

Сред останалите в стопанството десетима фермери вече се оформят фаворити за големия финал. Една от тях е 25-годишната учителка от Пазарджик - Александра, която тази седмица събра най-голяма подкрепа, както от участниците, така и от специалните гости от миналия сезон на шоуто - волейболната звезда Владо Николов, победителят Яни Андреев и емигрантът Иван Гинчев. Тяхната мисия в стопанството бе да наградят най-достойния фермер с амулет за имунитет от един елиминационен дуел. Единодушното им решение бе да дадат амулета на Александра, което й дава сериозно предимство пред останалите участници в седмиците преди големия финал.

След като вече три месеца участниците във „Фермата“ преживяват основно с базови храни, тази седмица трима от тях получиха възможността да се насладят на невероятни кулинарни шедьоври. Лесовъдката Милена, филоложката Александра и помакът Нури опитаха четиристепенно меню, дело на вещите кулинари от „Men in the kitchen“ - Даниел Радойков, Кольо Минчев и Николай Немигенчев – участници от последния сезон на Мasterchef. Фермерите се насладиха на храна, достойна за 5-звезден ресторант, след като отборът им стана победител в тазседмичния исторически куиз.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама