МВР отново помага на деца на загинали и пострадали полицаи

16:30, 04 дек 18 25 1061 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

94 деца на загинали и пострадали при изпълнение на служебния си дълг полицаи ще получат финансова помощ от 750 лв. за Коледа. В Академията на МВР се проведе тържество, което беше организирано специално за тях. Те получиха и допълнителни подаръци от спонсори.

Тези пари не могат да компенсират липсата на родителите, но пък дават знак, че сте деца на герои – с тези думи вътрешният министър Младен Маринов откри коледното тържество, организирано в рамките на Националната благотворителна кампания за подпомагане децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР.

В краткото си обръщение към децата Маринов ги увери, че подвигът на техните родители няма да бъде забравен. Той благодари на всички, с помощта на които стана възможна и се разви кампанията.

За празничното им настроение се погрижиха още специалните гости Орлин Павлов, Тита и Искрата. По време на официалната церемония се излъчи и клипът на Коледната кампания за 2018 г., изработен от Пресцентъра на МВР.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама