Броени дни до голямата награда от 50 000 лева в Лотарията с касови бележки

08:30, 08 дек 18 25 1083 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Остават броени дни, в които участниците в Лотарията с касови бележки на НАП могат да регистрират касови бележки и да се състезават за голямата награда – 50 000 лв.

Късметлията ще бъде изтеглен на 10 декември в ефира на bTV. Потребителите могат да регистрират касови бележки на сайта https://kasovbon.bg до 11,59 ч. на 9 декември 2018 г.

От началото на инициативата за участие са регистрирани над 30 милиона касови бележки на обща стойност 417 милиона лева. До момента данъчните са раздали 51 предметни награди – телевизори, лаптопи, телефони и др., както и 11 месечни награди от 2 000 лв. От плевенска област са регистрирани 1 121 020 броя касови бонове на обща стойност 15 810 800 лв., от които 48 787 броя са от ПОС терминал.

От НАП отчитат, че интересът към Лотарията е постоянен, като за участие в седмичните игри се регистрират по около 800 хиляди касови бележки, а за месечните – се състезават средно по 2 милиона. В последните дни преди тегленето на голямата награда, интересът рязко се засилва, отчитат от НАП.

Лотарията с касови бележки доби популярност и в социалната мрежа Фейсбук. Там страницата на играта - https://www.facebook.com/kasovbon, има над 6000 последователи. Над ¼ от феновете на Лотарията във Фейсбук са от столицата, а 75% - са жени.
От НАП уточняват също, че с изтеглянето на печелившия за втория сезон на Лотарията с касови бележки, играта не приключва. Веднага след като приключи регистрирането на бележки за 50 000 лв., започва новият, трети, сезон.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през предходния сезон, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама