Биляна Петринска във фотосесия с бебето

19:30, 06 дек 18 / Любопитно 25 1550 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Биляна Петринска позира със сина си Адриан за декемврийската корица на списание EVA. Момченцето се роди на 9 юни, а нежната емблема на българския театър побърза да обяви появата му във Фейсбук с прочувствено послания.

"Светът те приветства, скъпо мое детенце, Адриан!!! Добре дошъл при нас, щастие наше, и ти благодарим, че избра нас за твои родители. Обичам те, мое всичко!", бяха само част от думите й тогава.

Само месец след това Биляна се завърна на голяма сцена с постановката "Калигула". Сега Петринска разказа пред списанието, че един прекрасен мъж е преобърнал живота й. С раждането на Адриан в дневния ред на красивата актриса настъпват съществени промени.

"Вярвам, че доброто се имплантира още в пренаталния период на бебето... Тогава се създава "почвата" за живеене на детето, а като се роди, се очаква да има и условията за това. Имам чувството, че бебето разбира всичко на някакво клетъчно ниво. Синът ми пее всеки ден. Усмихва се, когато му казвам, че го обичам. Още като се роди, мисля, че знаеше при кого и как идва, погледът му често е фокусиран, умен, дори когато го оставям за малко, той сякаш знае, че съм някъде наоколо, че ще се върна."

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама