20 гениални трика за улеснение на живота ви

12:00, 25 дек 18 / Любопитно 25 1632 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Не са малцина онези, които прекарват часове в тоалетната. Това кътче от нашия дом често е единственото, в което можем да бъдем оставени на спокойствие. Затова и трябва да се погрижим за своето удобство там. Предлагаме ви няколко идеи как да сторите това.

Прилежните домакини също могат да намерят полезни съвети в показаното видео как да спестят някой лев, а в същото време да улеснят своето ежедневие.

Забързани за работа често нямаме време да изгладим дрехите си - има начин това време да бъде спестено с един прост трик.

Има ли някой, който да не се е чудил как да скрие ключа от вилата си, така че никой да не го намери, но все пак да има начин всеки приятел да може да се отбие при отсъствие на домакина? Има една много лесна, а в същото време гениална идея, която ви предлагаме във видеото.

Подлудявала ли ви е капеща вода от чешмата? Има начин това да бъде спряно веднага, бед да се чака да дойде водопроводчикът.

Пръстите ви са отекли и не можете да свалите пръстена си? Освен познатият на всички трик с насапунисването, има и друг способ пръстенът да бъде свален.

Телефонът е навсякъде с нас. За беда обаче в студените зимни месеци пръстите измръзват докато боравим с него. С ръкавици пък мисията е невъзможна дори да отговорим на този, който ни търси, пък какво остава да сърфираме из интернет. И за това има много просто решение, което ще научите от видеото.

За тези и още трикове ще научите тук:

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама