Уди Алън имал осемгодишна връзка с тийнейджърка модел

14:20, 18 дек 18 / Любопитно 25 1154 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Баби Кристина Енгелхард твърди, че е имала тайна връзка с режисьора Уди Алън, който вече бе обвинен от осиновената си дъщеря за сексуално насилие, съобщава Контакт мюзик. Енгелхард твърди, че тя е била на 16 г., когато е излизала с 41-годишния Алън.

Моделът твърди, че тя сама е направила първата крачка, като е на написала номера си на салфетка и му казала "След като ти си дал достатъчно автографи, заповядай моя".

Енгелхард разказва, че се е срещала с Алън в апартамента му на Пето авеню няколко пъти,докато те са били обвързани сексуално в следващите осем години. Тя твърди, че са се срещали повече от 100 пъти и също така, че той я е запознал с "две други красиви млади дами за тройка".

Четири години след започването на връзката им Алън я запознава с приятелката си Мия Фароу, което е разстроило Баби много, защото тя е смятала, че е партньорка на режисьора.
Но тя твърди, че е преживяла чувствата си на ревност към Фароу и дори се е сближила с нея.

Баби казва, че няма лоши чувства и към Алън. "Това не е с цел да го съсипя. Просто разказвам любовната си история. Това ме е направило човека, който съм днес. Не съжалявам за нищо", заяви Баби.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама