Малки таланти правят коледно шоу във Видин

15:55, 18 дек 18 25 1276 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Детското коледно шоу "Звезди край елхата" ще представят талантите от школите по изкуствата към Народно читалище "Цвят" във Видин. Танц по музика на Чайковски са подготвили децата от школата по балет. За тях това ще бъде първата голяма изява след възстановяването на школата през есента, обясни пред БНР балетният педагог Ева Иванова: 

"Подготвили сме един танц, понеже децата са много, и сме подготвили един общ танц с тях. Всички ще са на сцената. Ще бъдат много сладки всички, особено мъничките."

Детското коледно шоу отново ще бъде с много богата програма, каза секретарят на читалището Любомир Илиев:

"Ще има много скечове, гатанки, забави, викторини. Ще има много изпълнения на детските състави и школи, фолклорни танци, модерни танци, ще има народно пеене, изпълнения на пиано. Така че, шоуто, както винаги, ще бъде пъстро, ще бъде разнообразно и в края на програмата ще дойде и Дядо Коледа с подаръци."

Концертът ще се състои от 17:30 часа в залата на Симфониетата във Видин. Всеки гост ще може да подкрепи дарителска кампания за 6-годишната Зара, която е с диагноза прогресивно вътрешна хидроцефалия и се нуждае от лечение в чужбина.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама