Кои са коледните филми, които си заслужава да гледате

20:00, 19 дек 18 / Любопитно 25 1929 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Нито една Коледа не може да мине и без коледни филми. Класиките „Сам вкъщи“, „Полярен експрес“ и „Наистина любов“ най-вероятно са в списъка на повечето хора, но има и много други коледни филми, които си заслужават да бъдат гледани. Ето някои предложения:

"Умирай трудно" – Ако още не сте се сетили за този филм, е време да го гледате. Класически екшън от 1988 година с Брус Уилис. Сюжетът на филма се развива на Бъдни вечер. Можете да удължите вечерта с продълженията на филма, които са не по-малко интересни.

"Камъкът на раздора" - Филмът излиза по кината в САЩ на 16 декември 2005 г. Сред зведния актьорски състав е и Сара Джесика Паркър, която влиза в ролята на притеснителна консервативна жена, на която й се налага да придружи приятеля си на среща с роднините му. Те обаче приемат доста хладно и резервирано героинята. Изненадващи гости обаче преобръщат сюжета на филма. В лентата звездеят още Клеър Дейнс, Даян Кийтън, Рейчъл Макадамс и Дърмът Мълруни.

"Фред Клаус" – Забавна и трогателна история за Фред Клаус, който е брат на Дядо Коледа и пълна негова противоположност. Ролята се изпълнява от неповторимия Винс Вон.

"Ще си бъда у дома за Коледа" – Сладка празнична комедия за тинейджър, който дни преди Коледа се озовава насред пустинята, облечен в костюм на Дядо Коледа. В лентата звездеят младите Джонатан Тейлър Томас и Джесика Бийл.

"Баща в излишък 2" – продължение на световния хит от 2015 година, баща и пастрок се съюзяват, за да създадат перфектната Коледа за децата си. Празниците обаче се превръщат в тотален хаос. Основна помощ за това имат невероятните Уил Феръл и Джон Литгоу.

 

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама