Кои звезди се разделиха през 2018-а

17:00, 28 дек 18 / Любопитно 25 1622 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Животът на известните личности е изложен на показ, включително техните любовни отношения, раздели и разводи. През изминалата 2018 година много от знаменитостите прекъснаха своите връзки, било то заради извънбрачни афери или несъвместимост в характерите.

Ето някои от звездите, които ще посрещнат новата година без половинката си.

 

Чанинг Тейтъм и Джена Дюън


Холивудските звезди Чанинг Тейтъм и съпругата му Джена Дюан-Тейтъм се разделят след девет години брак.  Те се ожениха през 2009, а 4 години по-късно се роди дъщеря им. През април двойката съобщи за раздялата си в Инстаграм.




Лиъм Пейн и Черил Кроу

Двамата обявиха раздялата си след 2 години заедно през юли. Имат син Беър, роден през март тази година.


Джъстин Теру и Дженифър Анистън

Актьорите обявиха годежа си през август 2012 г. и се ожениха през август 2015 г. Те се разделиха след две години брак, като обявиха, че решението е взаимно и в момента са в приятелски отношения.



Ъшър и Грейс Мигел

Певецът и съпругата му се разделиха след 2 годишен брак, като в съвместното изявление изтъкват, че след внимателно обмисляне са взели това решение и ще запазят добрите чувства един към друг.




Ариана Гранде и Мак Милър

Певицата беше заедно с рапъра две години, след което се разделиха. Според слухове той е употребявал наркотици. Наскоро бе намерен мъртъв в дома си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама